Klankschalen

  • Klankschalen

Klankschalen

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door het geluid en de trilling van de klankschalen ontspant je lichaam zich en komt het in balans. De trillingen van de klankschalen zoeken een weg door het water in je lichaam om balans te maken en doorbreken eventuele blokkades . Je ervaart diepe ontspanning, verstilling, harmonie en balans.

Klankschaal massage

De klankschalen worden op het [geklede] lichaam geplaatst. Wanneer deze behoedzaam worden aangeslagen met een vilten klopper, werken de klanktrillingen bijzonder diep door in het lichaam. Zo ontstaat een innerlijke subtiele massage voor alle lichaamscellen. Het resultaat is een diepe ontspanning.

Je krijgt weer nieuwe energie. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt. Klankmassage is een zeer werkzame ontspanningsmethode en is goed inzetbaar bij overbelasting en stress. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest!

De behandeling [individueel] duurt ongeveer 1 uur, inclusief het voorgesprek en het na afloop even rustig bijkomen met een kopje thee.

Kosten: € 47,50

Een afspraak voor een klankschaal massage maak je hier

Klankreis

Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning, het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Dat is wat je ervaart tijdens een meditatieve klankreis met klankschalen. Al liggend onder een warm dekentje onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert. Ruth Wilgenhof begeleid je tijdens de klankreis met klankschalen, gong, drums, chimes en ratels op je innerlijke reis. Alles stroomt, dingen die vastzitten komen vrij, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen.

Een klankreis duurt 1,5 uur. Het klank-lig-concert wat ook zittend kan worden ervaren is afgestemd op de deelnemers en elke keer een nieuwe beleving.

De klankreis wordt afgesloten met een kop thee en is er tijd om de ervaringen en inzichten te delen.

Aanmelden voor een Klankreis kun je hier